Met mijn arm/schouder ging het deze week een stuk beter, dus ik heb weer redelijk normaal kunnen illustreren. Het zijn drie heel verschillende werken geworden:

De eerste is van het project “Vrouw met wijnglas” van drie weken geleden. Voor de klant had ik verschillende schetsen gemaakt, die ik stuk voor stuk zal omzetten in illustraties.

Het tweede is een abstract zomerlandschap, waarin ik met name twee aspecten wilde benadrukken: een bloemenzee in een weiland en het intense zonlicht van een namiddag in de zomer. Is het me gelukt, wat vindt jij ervan?

Het derde werk is een minimalistisch landschap dat in wezen hetzelfde thema heeft: bloemen in het felle zonlicht van een namiddag in de zomer. Het landschap bestaat uit de gele zon in de blauwe lucht, een stuk land (bruin), een brug (paars), allerlei planten (paars en geel), en twee bloemen waarvan de witte kleur staat voor het felle zonlicht.