Schilderij kopen

 

Originele schilderijen

Mijn originele schilderijen zijn te koop of in mijn DaWanda shop of in mijn Etsy shop. Verzendkosten, informatie over het retourbeleid, algemene voorwaarden enz. zijn in de shops te vinden. Je kan echter natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen of een bericht via het contactformulier als je een kunstwerk van mij wil kopen.

 
Ik gebruik de onderstaande websites om mijn kunst en designs als print op verschillende producten aan te bieden, bijvoorbeeld kussenslopen, smartphone hoesjes en ingelijste art prints.

Let op: Ik heb geen invloed op het print proces. Het kan dus zijn dat de kleuren minder vel of iets anders zijn dan je op je scherm hebt gezien. Dit is in verband met verschillende print methodes die van de aanbieders gehandhaafd worden.

 

RedBubble

Link naar de shop

RedBubble heeft een mooie hoeveelheid verschillende producten, waaruit je kan kiezen, onder meer kaartjes, ingelijste art prints, kussens en iPad covers.

Als je bij RedBubble iets als cadeau besteld, hou er wel rekening mee dat het tot twee weken kan duren voordat het geleverd is. Ik heb er zelf ook al besteld (t-shirts en kaartjes) en vond de kwaliteit van de producten en van de print uitstekend.

Trouwens, RedBubble heeft vaak acties lopen met 20% discount op een of meerdere product groepen!

 

Werk aan de muur

Link naar de shop

WadM is gespecialiseerd op art prints om aan je muur te hangen, bijvoorbeeld foto prints, canvas prints of print op hout.

Heel mooi bij WadM is dat je een smartphone app kan gebruiken om te zien of een bepaald kunstwerk in je (woon-) kamer wel mooi zou staan.