Shops

Originele schilderijen kopen

Mijn schildrijen zijn te koop in mijn Etsy shop. U kunt ook direct contact opnemen met mij via e-mail

Bevalt u een van mijn schilderijen, maat u hebt eigenlijk een ander formaat nodig, bijvoorbeeld groter? Stuurt u dan een bericht, dan kunnen we bespreken, wat de mogelijkheden zijn!

Voor het geval u zich hebt afgevraagd, hoe ik mijn prijzen bereken: Ik houd me aan een in de kunstwereld gebruikelijke formule als basis, met name (lengte+breedte)*een factor F. Als factor F neem ik tegenwoordig 1,5 wat nogal laag is. Maar er komen dan nog wel de diversen kosten (verzenden, Etsy tarieven en provisie, btw enz) bij. Ik vind dat mijn prijzen op die manier goed te begrijpen en gepast zijn.

Posters en meer

Mijn digitale werken zijn via RedBubble, Society6 en FineArtAmerica verkrijgbaar als ingelijste posters, kaartjes, kussenslopen, smartphone hoesjes en nog veel meer.

Mijn digitale schilderijen zijn verkrijgbaar via Werk aan de Muur, een professioneel bedrijf uit Nederland, dat zich bezig hout met het maken van alle soorten muurdecoratie, van posters over prints op canvas en aluminium tot behang. Werk aan de Muur is actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.