Digital acrylic painting of a an autumn landscape with trees by a river

Gisteren heb ik toevallig een nieuw digital painting programma ontdekt en spontaan gekocht. Het heet Realistic Paint Studio en het heeft de mooiste user interface die ik ooit bij een programma gezien heb. De tools zijn ontwikkelt om traditionele schilders- en teken-technieken digitaal te gebruiken, en de app doet dit heel goed. Het is allemaal nog uitzoeken, waar wat is en hoe het precies werkt, maar ik vind het veel intuïtiever te gebruiken dan bijvoorbeeld Corel Painter.

Ik heb eerst de tools voor schilderen met olieverf/acrylverf getest met een herfstlandschap en ben echt positief verrast hoe schitterend realistisch niet alleen het resultaat is, maar ook het proces van schilderen! Ik heb de recorder mee laten lopen, je vind het video hieronder.

Wat vind jij van mijn eerste poging?