Roos

Schilderij van een roos in mooie kleuren.

Mooi schilderij van een roos in schitterende rode, roze en paarse kleuren. #tmucw #bloemenschilderij #schilderij #kunst

Aanstaande Moederdag heeft me geinspireerd om ook eens een roos te schilderen. Zoals meestal bij mijn bloemenschilderjen houd ik ervan om één bloem te schilderen (en niet meerdere) met een eenvoudige achtergrond. Op die manier wordt de bloem zelf mooi centraal gesteld en vallen de details meer op. Het schilderij is digitaal gemaakt met ArtRage, met het paletmes tool op een achtergrond met canvas structuur.

Het schilderij is via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment