Paars, Rood en Oranje

Een heel minimalistische landschap in schitterende kleuren.

Acrylschilderij van een minimalistisch abstracte landschap in schitterende en expressieve kleuren. #landschapsschilderij #kunst #abstractekunst #minimalistischekunst #schilderij #tmucw

Dit is weer een acrylschilderij uit de reeks van minimalistische/abstracte/expressieve landschappen. Bij bijna allemaal heb ik vooraf het doek bewerkt met modelling paste, om er wat meer textuur op te brengen. Daardoor ontstaan de mooie gebroken kleurvlakken.

Het doel voor mij was vooral de verwerking van de kleuren, die laten denken aan de zonsondergang, net voordat de zon helemaal weg is, als de donkere kleuren van de nacht al aan de hemel verschijnen. Het schilderij is 40 x 50 cm (15.8 x 19.7 in) en te koop via Etsy.

Related posts

Leave a Comment