Gele Wolken

Schilderij van een landschap met bergen in de vroege ochtend.

Expressief schilderij van een minimalistische landschap in de heerlijke kleuren van een zonsopkomst in de bergen. #landschapsschilderij #kunst #tmucw

Geel en blauw zijn heerlijke kleuren, die samen een mooie contrast vormen, een complementaire kleurencontrast. In de natuur komt blauw veel minder vaak voor dan geel (tenminste bij bloemen), maar bij de opkomst van de zon is de combinatie wel vaker te zien.

De berglandschap is met ArtRage gemaakt. Ik heb weer vooral het paletmes tool gebruikt en een beetje het pastelkrijt tool. Voor de ondergrond heb ik deze keer gekozen voor glad “papier” met weinig tot geen structuur, waardoor de kleuren zachter in elkaar overgaan.

Het schilderij is via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment