Rode Wereld

Digitaal schilderij in rode en oranje kleuren.

Expressief schilderij van een minimalistische landschap of zeegezicht in de heerlijke kleuren van een zonsopkomst of zonsondergang. #landschapsschilderij #kunst #tmucw

Soms als de zon ondergaat is er een moment waar de wereld in warme en donkere rode en oranje kleuren gehuld is. En precies dit moment heb ik geprobeerd om weer te geven met mijn nieuwste digitaal schilderij.

Het schilderij is weer gedaan met het paletmes tool van ArtRage. Deze keer heb ik de verf expres niet fijn verdeeld maar iets ruwer gelaten zodat de aparte streken duidelijker zijn.

Het schilderij is via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment