Eenzame Toren

Digitaal schilderij van een dramatische landschap in felle kleuren.

Expressief digitaal schilderij van een surreale landschap met een enkele berg en een eenzame toren bij zonsondergang, met een dramatische hemel en intensieve kleuren. #digitalekunst #landschapsschilderij #surreal #expressief #kunst #tmucw

Hier is nog een landschapsschilderij, dat ik met ArtRage gemaakt heb. Zoals meestal is de hemel heel dramatisch met felle kleuren, terwijl het landschap zelf nogal simpel en minimalistisch is. Ik heb wederom met het paletmes tool gewerkt, wat tot de mooie, losse stijl lijdt.

Het schilderij is via Etsy verkrijgbaar als fine art giclée print in 3 verschillende afmetingen. Via Werk aan de Muur kan het gekocht worden in nog veel meer afmetingen en op verschillende materialen, zoals aluminium of canvas. En op RedBubble is het kunstwerk te koop als smartphone case, kaartje, kussensloop en nog veel meer.

Related posts

Leave a Comment