Blauwe en roze wolken

Digitaal schilderij van een zeegezicht in de zonsondergang.

Expressief digitaal schilderij van een surreale oceaan scene in de zonsondergang met een dramatische hemel en intensieve kleuren. #digitalart #surreal #kunst #tmucw

Een oceaan in de zonsondergang met wolken, die van de ondergaande zon dramatisch verlicht werden. Het schilderij is digitaal gemaakt op een meer losse manier, met behulp van het paletmes tool in ArtRage (een van mijn favoriete tools).

Het schilderij is geinspireerd van een foto, maar ik heb de indeling iets veranderd en ook de kleuren overdreven voor een meer surrealistisch effect.

Het schilderij is via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment