Magnolia’s

Magnolia bloemen in zachte kleuren.

Digitale tekening van Magnolia’s in heerlijke kleuren en in de stijl van een echt pastelkrijt tekening. #tmucw #bloemenschilderij #magnolia #kunst

De Magnolia staat in de tuin van de buren en ik heb een paar keer een paar mooie foto’s gemaakt. De kleuren zijn heel leuk, vooral omdat er wel heel subtiele variatie in zit, van warm roze naar heel licht blauw-paars, wat bijna op wit lijkt, maar toch niet helemaal wit is.

Net als bij de Japanse kersenbloesems heb ik ook hier met het pastelkrijt tool van ArtRage gewerkt, wat de fijne overgangen van een naar een andere kleur mogelijk maakt, waarbij de structuur van het “papier” te zien blijft.

Het schilderij is via Etsy verkrijgbaar als fine art giclée print in 3 verschillende afmetingen. Via Werk aan de Muur kan het gekocht worden in nog veel meer afmetingen en op verschillende materialen, zoals aluminium of canvas. En bij RedBubble is het kunstwerk te koop als smartphone case, kaartje, kussensloop en nog veel meer.

Related posts

Leave a Comment