Landschap in paars en oranje

Digitaal schilderij van een simpele landschap in schitterende kleuren.

Abstract expressief digitaal schilderij van een landschap met een uitbarsting van zonlicht. #tmucw #digitalpainting #abstractekunst #kunst #landschapsschilderij

Weer een minimalistische landschap in mijn favoriete kleuren. Het digitale schilderij is niet een kopie, maar toch geïnspireerd van een van mijn recente acrylschilderijen. Ik blijf het leuk vinden, om digitaal de verschillende tools te combineren, meestal paletmessen en pastelkrijt, maar in dit schilderij ook inkt en airbrush.

Een nadeel van het digitale schilderen is dat er vaak bepaalde patronen ontstaan, die herhaaldelijk te zien zijn over de hele canvas. Als ik bijvoorbeeld het paletmes tool gebruik, berekend het programma (ArtRage nog steeds) de licht en schaduw effect van de verf, waar deze in dikkere lagen op het oppervlak achterblijft. En deze structuren zijn vaak hetzelfde. Het is nogal wat werk om de verf dan te zo verdelen, dat het natuurlijker eruit ziet.

Hoe dan ook, het schilderij is als print verkrijgbaar via Etsy in 3 maten, via Werk aan de Muur in veel meer maten en op veel meer materialen (b.v. hout of canvas) en via RedBubble als kaartje, poster, smartphone hoesje en meer.

Related posts

Leave a Comment