Kleurrijke Landschap

Kleurrijk digitaal schilderij van een minimalistische landschap.

Expressief digitaal schilderij in schitterende kleuren, minimalistisch landschap met een dramatische zonsondergang. #landschapsschilderij #kunst #kleurrijkekunst #tmucw

Het is bijna niet te geloven, hoeveel verschillende kleuren soms tegelijkertijd in de hemel te zien zijn. Iedere keer als ik zoiets zie – meestal op foto’s helaas, niet vaak live – dan kan ik me wel voorstellen, dat mensen dachten, dat er goden moeten zijn, voordat de werking van licht en water in de lucht enz, bekend was.

Het is dan ook echt leuk, om zoiets te schilderen (in dit geval digitaal) en te zien, hoe de kleuren elkaar aanvullen, contrasten vormen, en tot zo een schitterend geheel worden. Daarom heb ik de landschap zelf ook echt simpel gehouden; de kleuren spreken voor zich zelf, vind ik.

Het schilderij is via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment