Boom bij zonsopgang

Digitaal schilderij van een landschap in de stijl van een pastelkrijt tekening.

Digitaal schilderij van een expressieve minimalistische landschap in heerlijke kleuren, in de stijl van een pastelkrijt tekening. #tmucw #digitalekunst #landschapsschilderij #kunst #gicleeprint

Het vierde digitale schilderij, deze keer in de stijl van een tekening met zachte pastelkrijtjes op een ruw papier met een duidelijke canvas structuur. Het motief is relatief simpel, maar omdat de kleuren zo intensief zijn, zijn te vele details niet nodig.

Het kunstwerk is zeker een echte blikvanger in elk interieur en kan eigenlijk in elke kamer hangen. Via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment