Expressief landschap

Een landschap in paars en turkoois, digitaal geschilderd.

Digitaal schilderij van een expressief minimalist landschap in schitterende kleuren. #tmucw #landschapsschilderij #digitalpainting #kunst #posterprint

Het tweede schilderij dat ik digitaal gemaakt heb in het programma ArtRage. Hier heb ik mijn eigen acrylschilderij van een paar weken geleden als voorbeeld gebruikt. Maar dit digitale schilderij is wel vanaf een witte canvas helemaal opnieuw gemaakt.

Zoals bij het eerste digitale werk, heb ik hier ook verschillende “materialen” gecombineerd, die in een echt schilderij niet goed samen werken, met name dikke acrylverf, schildersmessen, transparante aquarelverf en pastelkrijt. Zoals bij mijn echte werken, hou ik ook bij de digitale schilderijen van de toevallige effecten die bij het schilderen ontstaan.

Het schilderij is via Etsy in drie verschillende afmetingen te bestellen als fine art giclée/poster print. Maar via Werk aan de Muur is het in nog veel meer afmetingen en op veel verschillende materialen (canvas, hout, aluminium) verkrijgbaar, en via RedBubble als druk op bijvoorbeeld smartphone cases en kussenslopen en als postkaart.

Related posts

Leave a Comment