Pink in de vroege ochtend

Abstracte en minimalistische landschap in felle kleuren.

Abstract expressief acrylschilderij van een minimalistische landschap in de intensieve kleuren van een zonsopgang. tmucw #acrylschilderij #abstractekunst #kunst #landschapsschilderij

Op sommige dagen is de lucht ’s ochtends bij de zonsopgang net een vuurwerk aan kleuren, van donkerblauw over paars en roze tot oranje en geel. Meestal duurt het maar heel even, maar het is altijd een feest, vind ik.

Ik hou sowieso van de kleuren in de natuur en het schilderen ervan, waarbij ik mijn eigen interpretatie en indrukken mee verwerk, is ontzettend leuk.

Omdat de lucht in dit schilderij dus op zich al heel opvallend is, heb ik het landschap zelf heel eenvoudig gehouden. Het schilderij is gemaakt met acrylverf op doek (spieramen). De ondergrond is vooraf bewerkt met modelling pasta voor meer textuur. Afmetingen: 50 x 70 cm (19.7 x 27.6 in).

Related posts

Leave a Comment