Een koude dag

Schilderij van een landschap op een koude dag

Abstract-expressief minimalistisch landschap met de kleuren van een koude dag. #abstractekunst #kunst #landschapsschilderij #tmucw

Een acrylschilderij op doek van een minimalistisch landschap met bomen en in de kleuren van een koude dag, met name roze, paars, omber gebrand en wit. Ik dacht aan de velden, die men soms ziet, waar eilandjes van bomen middenin te zien zijn, en die delen van het wijde land verdekken, zodat je niet weet, wat er nog is of niet is.

De ondergrond is vooraf bewerkt met modelling pasta, voor een meer grove textuur, die de grote kleurenvlakken breekt en de indruk wekt van een vereist raam misschien. Het schilderij is voor het grootste deel in de dry-brush techniek gemaakt, waarbij een beetje verf zonder water met een droge penseel op het doek gewreven wordt.

Afmetingen: 80 x 60 cm (26.6 x 31.5 in)

Related posts

Leave a Comment