Op de laatste dag van de seller challenge gaat het over mijn doelen.

Het is al de laatste dag van de EtsyNL Seller Challenge. Het waren interessante 30 dagen, ook al heb ik niet iedere dag een bijdrage geleverd, maar de verschillende posts van de andere deelnemer te zien was spannend. Iedereen heeft mooi zijn of haar persoonlijkheid, stijl en motivatie laten zien, en zo een mogelijkheid geboden, om een connectie te maken met de mens en maker achter de Etsy shop en de producten.

Voor deze maand heb ik nooit zoveel persoonlijke informatie over mijn motivatie en waarden, mijn ideeën en creaties gegeven, en zo was dit een heel nieuwe ervaring voor mij. En soms ook een behoorlijke uitdaging, want sommige aspecten van mijn kunst en creativiteit vind ik helemaal niet makkelijk om onder woorden te brengen…

Nu dus de laatste dag en bijpassend het thema: mijn doelen voor de toekomst.

Met betrekking tot mijn Etsy shop (of algemener: mijn verkoop activiteiten) wil ik natuurlijk graag meer regelmaat krijgen in mijn verkopen, dus niet alleen vaker/meer verkopen maar ook beter verdeeld over het jaar, niet alleen veel voor kerst bijvoorbeeld, en dan in de zomer bijna niets. Helaas heb ik daar niet echt veel invloed op, maar ik blijf eraan werken.

Als kunstenaar wil ik nog veel sterker eraan werken, om een echt eigen, herkenbare en unieke stijl te ontwikkelen, iets wat mij onderscheidt van anderen kunstenaars. Ik blijf technieken en thema’s proberen, want alleen met doen is dit doel te bereiken.

 

Etsy Seller Challenge Day 30