Op dag 27 van de seller challenge gaat het om de mijlpalen, die ik bereikt heb.

Dit vind ik een moeilijk thema, omdat ik eigenlijk nooit mijlpalen gedefinieerd heb, en dus ook niet kan zeggen, wanneer ik er een bereikt heb.

Achteraf gezien was zeker een belangrijke punt bereikt, toen ik besloot, om mij in te schrijven bij de KvK. Dan was het belangrijk om bij Etsy een shop te openen, wat ik nog niet zo gek lang geleden gedaan heb.

Een ander belangrijk gebeurtenis, dat men misschien mijlpaal kan noemen, was dan mijn eerste verkoop na de KvK inschrijving. Dan de vijfde verkoop enz. Of de eerste review van een klant, die gelukkig heel positief was…

Van een zakelijke standpunt maakt het zeker zin om mijlpalen vast te leggen, bijvoorbeeld m.b.t. omzet, en in toekomst ga ik dit ook zeker doen.

Als kunstenaar ben ik sowieso altijd in ontwikkeling en is eigenlijk elk schilderij een stap naar voren…