Dag 25 van de seller challenge is over mijn standpunt.

Ik heb al een paar keer geschreven, dat ik graag die dingen in het licht en het middelpunt van de aandacht zet, die anders makkelijk over het hoofd gezien worden of als niet belangrijk en bijzonder genoeg geacht om erna te kijken.

Mijn standpunt is, dat het meestal wel de moeite waard is om goed te kijken (en ook te luisteren), om zo misschien iets te zien (te horen) wat wel heel bijzonder is.

Het foto bij deze post is ook zoiets: een viooltje van dichtbij, en heel gewone bloem in veel tuinen, die men zo vaak ziet, dat men bijna nooit erop let of erna kijkt. Maar viooltjes zijn echt mooi met hun schattige gezichten en de heerlijke kleuren. En zo zijn er veel planten (en voorwerpen, plaatsten, mensen enz.) die heel bijzonder zijn als men hen meer aandacht schenkt.