Vandaag gaat het bij de seller challenge om mijn stijl.

Eigenlijk is het best simpel: Ik hou ervan om iets te schilderen, wat men niet op het eerste gezicht ziet of makkelijk over het hoofd ziet. Ik zou kunnen zeggen, dat ik van details hou, maar het gaat niet om een foto-realistische weergave (want daar zijn dus foto’s voor), maar om een indruk, een perspectief, een standpunt, een gevoel. En ik hou ervan, om het simpel te houden, niet opgeblazen en pompeus. Het bijzondere in het gewone tot uitdrukking brengen, dat beschrijft mijn stijl misschien best.

Maar voor mij houdt dit niet op bij het maken van een schilderij. Bij het verpakken vind ik het net zo belangrijk. Geen overdreven poespas, maar wel mooie details, zoals de labels in het foto van deze post. Gemaakt van resten verf op mijn schilderspalet, en met een handgeschreven boodschap op de achterkant. Stuk voor stuk uniek en helemaal mijn stijl.