Op dag 19 deel ik een beetje wijsheid, want het is #wednesdaywisdom.

Nu ben ik natuurlijk niet echt wijs. Niet goed wijs, zegt mijn man soms. Maar wat ik doe als kunstenaar, was waarschijnlijk de meeste kunstenaars doen, is: Goed kijken – verwerken – creëren.

En dat is dan ook mijn stukje wijsheid: Goed kijken om je heen, want er is altijd zo veel te zien! Nadenken over wat je ziet, maar ook gewoon in je geheugen laten zitten, want op een dag komt het weer naar boven, je weet maar nooit. En gebruiken, wat je ziet, om iets te maken, of kunst of iets anders, maakt niet uit.

Het plaatje van deze post is trouwens een uitsnede van een papieren palet, war ik resten van verf gewoon door elkaar gesmeerd had met een paletmes. Stukken ervan zien er wel leuk uit, daarom heb ik er foto’s van gemaakt. Want, je weet maar nooit…