Dag 16 van de seller challenge is gewoon voor een mooi weekend.

De tekening van deze post, een soort vereenvoudigd Vergeet-Me-Nietje, heb ik jaren geleden met pastelkrijt getekend. Toen had ik me zelf iets bijzonders cadeau gegeven, met name een set van zachte pastelkrijtjes van een heel bekende Nederlandse merk. 90 pastelkrijtjes speciaal voor landschappen in een houten kistje. Dit was toen de eerste keer dat ik iets dergelijks voor me zelf gekocht had. En ik had er nooit spijt van, ik vind het nog steeds met de beste en mooiste pastelkrijtjes.

De Vergeet-Me-Niet tekening was een van de eerste, die ik met het set krijtjes gemaakt heb. Ondertussen zijn het toch nog een aantal meer geworden. Ik teken niet vaak met pastelkrijt, acrylverf is dan toch mijn favoriete materiaal, maar ik doe het nog altijd met deze krijtjes (of tenminste van hetzelfde merk).