Abstract met Zilver 1

Nog een klein abstract kunstwerk met een luxe uitstraling.

Mijn moeder had vroeger kerstballen in silver, goud, blauw, groen en rood. En ik vond altijd de combinatie van zilver met blauw en goud met rood het mooist. Zilver met een koele kleur en goud met een warme kleur. Groen vond ik altijd een beetje neutraal en bij allebei passen. Daarom had ik ook turkoois gekozen voor dit en het voorafgaande schilderij, want het is een beetje blauw en groen…

De structuren zijn iets verhoogd, waardoor interessante effecten met licht en schaduw ontstaan. De zilver kleur heeft een metaalglans, die het licht reflecteert en het de luxe en kostbare uitstraling geeft.


Pin Me

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.

Small Abstract Artwork Silver Small Abstract Artwork Silver

In Het Kort

Naam: Abstract met Zilver 1
Jaar: 2018
Materiaal: acrylverf, vernis, doek, spieramen
Techniek: –
Afmetingen: 15 x 15 cm
Gewicht: 140 g

Opties

Koop origineel kunstwerk: in mijn Etsy shop
Koop fine art print: –
Koop als smartphone case, sticker, kussen en meer: –

Related posts