Abstract met Bronze 1

Een klein abstract kunstwerk met een luxe uitstraling.

Soms is het heel leuk, om geen resultaat voor ogen te hebben en geen bepaald doel, behalve genieten van wat je doet. Alleen kleuren kiezen, op het doek en dan gewoon iets doen, met penseel, paletmes, je handen of wat dan ook, en maar kijken wat er ontstaat.

Ik hou van die stukken van een schilderij, waar de kleuren in elkaar overgaan, nog niet helemaal gemengd, want daar ontstaan de interessante structuren. Daarom hou ik ook van de dry-brush techniek, want daar gebeurd ook zoiets, er ontstaan structuren, gebroken kleuren vlakken, iets wat verdacht lijkt op een soort thematische kaart of een foto van heel ver boven, waar je alleen nog stukken land en rivieren en meertjes kan zien.

Ik heb een hele reeks van dit soort kunstwerken gedaan, met verschillende kleuren, allemaal met een metallische kleur (bronze of silver), die de schilderijen een luxe uitstraling geven door de glans. Ik ga ze de komende weken stuk voor stuk publiceren.


Pin Me

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.

Small Abstract Artwork Bronze Small Abstract Artwork Bronze

In Het Kort

Naam: Abstract met Bronze 1
Jaar: 2018
Materiaal: acrylverf, vernis, doek, spieramen
Techniek: –
Afmetingen: 15 x 15 cm
Gewicht: 140 g

Opties

Koop origineel kunstwerk: in mijn Etsy shop
Koop fine art print: –
Koop als smartphone case, sticker, kussen en meer: –

Related posts