Dag 7 van de seller challenge is #funfactfriday.

Een feit, waar ik zelf toch altijd weer over verbaasd ben: Als kind en vooral als tiener vond ik het heerlijk, om met potloden te tekenen. Ik kon dit voor uren en uren blijven doen. Iets op papier met potloden de illusie van diepte en vorm te geven met schaduwen en licht, vond ik geweldig.

Etsy Seller Challenge Day 7

Maar ooit in de tientallen jaren sindsdien ben ik dit kwijt geraakt. Nu vind ik zelf schetsen met potlood al behoorlijk saai. Geen idee, wat er gebeurd is eigenlijk. Ik hou nog steeds van het vorm geven en de illusie van diepte creëren, maar met verf, niet meer met potloden.

Pastelkrijt is nog iets waarvan ik echt geniet, wat het dichts bij tekenen komt. Misschien is het het ontbreken van kleur, want ik vind ook tekenen met tekenkool niet interessant. Nou, voor mezelf dan, want goed gemaakt tekeningen met potloden of kolen zijn natuurlijk echt geweldig om te zien. Misschien komt het ooit weer terug, de enthousiasme voor potloden, wie weet het?