Een maand lang elke dag een opdracht voor een social media post.

Een van de vele leuke functies op Etsy zijn de teams. Een team is een soort besloten groep, die iets gemeen hebben, bijvoorbeeld een zelfde soort product maken en aanbieden.

Een van deze teams, waar ik dus ook lid van ben, is de Nederlandse Etsy Community. En de leidster van het Team, Megan McNulty, heeft dus de ETSY NL September Seller Challenge bedacht en een lijst van 30 opdrachten gemaakt. 

September Challenge opdrachten

Het idee van de challenge is, om een maand lang het verhaal van je shop en van jouw producten te vertellen en natuurlijk, om meer aandacht te krijgen en hopelijk de verkoop te bevorderen. Start is 1 september, en ik verheug me al op de verhalen van de andere Etsy sellers!

Je kan mijn bijdragen volgen hier op mijn weblog, of in het kort op Instagram en Facebook.