Roze Klaprozen

Abstract-impressionistisch schilderij van roze klaprozen.

Nadat ik nu de klaprozen al in rood en blauw geschilderd heb, heb ik besloten, ook nog versies in andere kleuren te maken. Hier dus in roze, met een achtergrond in zwart, wit, groen en okergeel. 

Zoals bij de voorafgaande klaprozen schilderijen is ook dit werkje met paletmessen gemaakt, waarbij de verf zonder water en zonder vooraf te mengen op het doek gebracht wordt. Dit zorgt voor de mooie strukturen en kleur effecten en dwingt me, niet op details te letten. 

Ik had nog meerdere van de mooie houten lijsten beschikbaar, die ik nu al vaker voor mijn schilderijen gebruikt heb. In dit geval vond ik de licht bruine bijzonder mooi uitzien, want daardoor valt het roze van de bloemen bijzonder goed op. Wit had ook gekund, maar dat was voor mij smaak weer te licht. 


Pin Me

Pink Poppies abstract impressionist painting Pink Poppies abstract impressionist painting

Details in het kort

Naam: Roze Klaprozen
Jaar: 2018
Materiaal: acrylverf, canvasboard, vernis, houten lijst met glas
Techniek: paletmessen
Afmetingen (incl. lijst): 26 x 32 cm
Gewicht (incl. lijst): 700 g

Opties

Koop origineel kunstwerk: in mijn Etsy shop
Koop fine art print: bij Werk aan de Muur
Koop als smartphone case, sticker, kussen en meer: bij RedBubble

Let op! Werk aan de Muur levert tegenwoordig alleen naar Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Related posts