Veld Impressies 16: Herfstkruid [acrylverf]

Het schilderij nummer 16 verteld iets over een plant die in Nederland zo zeldzaam is geworden, dat hij op de rode lijst staat.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

De galigaan is een graslandplant met pluizige bloesems, die in het zonlicht wit glimmen. Om de pluizigheid duidelijk te maken, heb ik de plant heel losjes geschilderd. En om het witte glimmen te benadrukken is de achtergrond in donkere kleuren gehouden.

De kleuren weerspiegelen de natuurlijke kleuren van de galigaan, met name bruin en groen in verschillende tinten. Omdat de plant een grote variatie van kleuren toont – onder meer door de verschillende groei fases heen – heb ik zowel warme als koude kleuren gebruikt.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Field Impressions 16: Sawgrass Field Impressions 16 original painting

 

Het schilderij is met acrylverf op doek geschilderd (met vernis beschermt) en heeft geen lijst nodig, omdat de zijkanten ook geschilderd zijn.

Veld Impressies 16: Herfstkruid
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Field Impressions 16: Sawgrass
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Field Impressions 16: Sawgrass Field Impressions 16: Sawgrass
Related posts