Veld Impressies 15: Grote Pimpernel [acrylverf]

Het nieuweste werk van mijn serie “Veld Impressies” toont Pimpernellen.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Van dichtbij zien Pimpernellen er best grappig uit. Het zijn eigenlijk een aantal kleine bloempjes met ieder vier bloemblaadjes dicht naast elkaar op een stokje (oftewel de stengel). Ze starten als kleine bollen en groeien dan uit tot langwerpige arens.

De vorm is al leuk, maar de kleur is echt bijzonder: donkerrood met een schijntje oranje waar het zonlicht erop schijnt en een klein beetje paars waar de schaduwen zitten. Deze kleuren vormen een heel mooie contrast met de omgevende groene planten, wat dan ook terug komt in de achtergrond van het schilderij.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Field Impressions 15: Great Burnet Field Impressions 15 original painting

 

Gemaakt met acrylverf op doek en met vernis beschermt, kan het schilderij zonder lijst opgehangen worden, want de zijkanten zijn ook geschilderd.

Veld Impressies 15: Grote Pimpernel
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Field Impressions 15: Great Burnet
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Field Impressions 15: Great Burnet Field Impressions 15: Great Burnet
Related posts