Kropaar (3)

Schilderij van Kropaar in de koele kleuren van een vroege ochtend.

Impressionistisch schilderij van Kropaar voor een mooie en rustige achtergrond met subtiele kleurencontrasten. #acrylschilderij #impressionisme #kunstwerk #tmucw

Het gras blijft een mooie plant om te schilderen. Niet alleen, omdat het zo goed de kleuren van het licht en de omgeving weergeeft, maar ook omdat het zo een gewone en veel voorkomende plant is. Door kropaar te schilderen met verschillende achtergronden en licht, heb ik pas begrepen, hoe mooi het is.

Naast sterke contrasten van licht en schaduw heb ik subtiele kleurcontrasten op de achtergrond geschilderd, met name oker geel en groen geel als contrast met blauw, blauwgroen en blauw-achtig paars. Het schilderij heeft een koelere uitstraling omdat er vooral koele kleuren gebruikt zijn.

Ook dit schilderij is gemaakt met acrylverf op doek, gespannen op en spieramen en afgewerkt met vernis. De zijkanten zijn ook geschilderd, waardoor een lijst niet nodig is. Afmetingen zijn 24 x 30 cm (9.5 x 11.8 in).

Related posts

Leave a Comment