Veld Impressies 14: Kropaar 3 [acrylverf]

Het derde schilderij van kropaar uit de serie “Veld Impressies”.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Het gras blijft een mooie plant om te schilderen. Niet alleen, omdat het zo goed de kleuren van het licht en de omgeving weergeeft, maar ook omdat het zo een gewone en veel voorkomende plant is. Door kropaar te schilderen met verschillende achtergronden en licht, heb ik pas begrepen, hoe mooi het is.

Naast sterke contrasten van licht en schaduw heb ik subtiele kleurcontrasten op de achtergrond geschilderd, met name oker geel en groen geel als contrast met blauw, blauwgroen en blauw-achtig paars. Het schilderij heeft een koelere uitstraling omdat er vooral koele kleuren gebruikt zijn.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Field Impressions 14: Cat Grass 3 Field Impressions 14 original painting

 

Ook dit schilderij is gemaakt met acrylverf, op een doek gespannen op en spieramen en afgewerkt met vernis. De zijkanten zijn ook geschilderd, waardoor een lijst niet nodig is.

Veld Impressies 14: Kropaar 3
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Field Impressions 14: Cat Grass 3
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Field Impressions 14: Cat Grass 3 Field Impressions 14: Cat Grass 3
Related posts