Blauwe Bloemen: Vergeet-Me-Niet [acrylverf]

Vergeet-Me-Niet van dichtbij in schitterende blauwe kleuren.

Origineel schilderij voor 119,- EUR

Als je een serie over blauwe bloemen maakt, dan kan het Vergeet-Me-Nietje echt niet ontbreken. Naast de korenbloem is het misschien een van de bekendste blauw bloeiende planten in west Europa. De intensiteit van de kleur hangt echter af van de soort, sommige zijn bijvoorbeeld heel lichtblauw.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Blue Flowers: Forget-Me-Not Blue Flowers: Forget-Me-Not Blue Flowers: Forget-Me-Not

 

Hoe dan ook, de Vergeet-Me-Nietjes hebben naast de kleur ook een mooie vorm, altijd 5 bloemblaadjes met een geel rondje in het midden en een witte verkleuring, die op een ster lijkt. Als vergeet-me-nietjes beginnen te verwelken dan worden de randjes bruin, maar met een klein beetje paars erin, een kleur die ik op de achtergrond terug laat komen.

Het schilderij is met acrylverf op doek (spieramen) gemaakt en kan zonder lijst opgehangen worden, omdat ook de zijkanten geschilderd zijn. Een laagje vernis beschermt het kunstwerk.

Blauwe Bloemen: Vergeet-Me-Niet
2018, acrylverf op doen
Afmetingen: 24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)
Gewicht: 150 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 119,- EUR.
Blue Flowers: Forget-Me-Not
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Blue Flowers: Forget-Me-Not Blue Flowers: Forget-Me-Not

 

Mini Making-Of video
Related posts