Veld Impressies 11: Pennisetum [acrylverf]

Nog een schilderij van mijn Veld Impressies serie, deze keer met een mooie soort gras.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Ook bij deze plant moest ik een tijdje zoeken voordat ik de naam vond. Ik denk dat het Pennisetum is, maar ben er niet helemaal zeker van.

In elk geval ben ik er zeker van, dat het een hele mooie plant is, met de fijne haartjes en de slanke stengels. Als het licht van achter komt, zien ze er bijna transparant uit, alsof de haartjes van glas zijn gemaakt.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Field Impressions 11: Fountaingrass Field Impressions 11 original painting

 

Het werk is bijna monochroom, want ik heb er maar wenig kleuren gebruikt, alleen een beetje groen en oker geel. De achtergrond heb ik bewust donker gehouden, om juist de fijne structuur van de plant duidelijk te maken.

Het schilderij is met acrylverf op doek gemaakt (op een spieramen) en met vernis afgewerkt. Ook hier zijn de zijkanten mee geschilderd, zodat er geen lijst nodig is.

Veld Impressies 11: Pennisetum
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Field Impressions 11: Fountaingrass
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Field Impressions 11: Fountaingrass Field Impressions 11: Fountaingrass
Related posts