Blauwe Bloemen: Klokjes [acrylverf]

Klokjesbloemen zijn deel 1 van een mini serie van blauwe bloemen.

Origineel schilderij voor 119,- EUR

De meest voorkomende kleuren van bloemen in de natuur (niet gekweekt) zijn geel en wit met 27 tot 30 %, blauw en paars daarentegen maar rond de 6 %. Daarom zijn toch bijzonder, want men ziet de kleur niet zo heel vaak in de natuur.

Blauwe kleuren worden vaak als rustgevend ervaren, en worden in de wereld van marketing graag gebruikt als de boodschap vertrouwen en betrouwbaarheid moet zijn.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Blue Flowers: Bellflower Blue Flowers: Bellflower Blue Flowers: Bellflower

 

Ik vind blauwe tinten zo mooi omdat ze me altijd laten denken aan mooi weer en zon. Als kind ben ik vaak wezen wandelen langs de velden van de boerderij van mijn grootouders. Toen waren er nog veel wilde korenbloemen, die bijzonder opvallend waren vanwege hun kleur, tussen het lichte bruin van de granen, het rood van de klaprozen en het wit en geel van andere planten.

Klokjesbloemen hebben niet alleen een mooie kleur – naast blauw ziet men ze ook in paars, wit en licht geel – maar natuurlijk ook een heel mooie vorm. Die is trouwens ook verschillend, afhankelijk van de soort.

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op doek (spieramen) en is beschermt door een laagje vernis. De zijkanten zijn ook geschilderd, er is dus geen lijst nodig.

Blauwe Bloemen: Klokjesbloem
2018, acrylverf op doek (spieramen)
Afmetingen: 24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)
Gewicht: 150 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 119,- EUR.
Blue Flowers: Bellflower
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Blue Flowers: Bellflower (card) Blue Flowers: Bellflower

 

Mini Making-Of video
Related posts