Herfstblaadjes [acrylverf]

Een schilderij van esdoorn blaadjes om het officiële begin van de herfst te vieren.

Origineel schilderij voor 159,- EUR

En hoe kan je als kunstschilder de herfst nou beter vieren dan met een feest van kleuren? Rood, bruin, geel en groen in tientallen verschillende tinten laten de mooie kant van dit seizoen zien en laten je dromen van een mooie wandeling in de nog warme herfstzon.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Herfstblaadjes - impressionistisch schilderij van Tanja Udelhofen Autumns Leaves Autumns Leaves

 

De achtergrond van dit schilderij is een explosie van kleuren en licht, zonder conkrete vormen om niet af te leiden van de blaadjes, vooral natuurlijk van het blad op de voorgrond.

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is.

Herfstbladjes
2017, acrylverf op doek (spieramen)
40 x 50 cm (ca. 16 x 20 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 159,- EUR.
Autumn Leaves - impressionist painting by Tanja Udelhofen
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Autumn Leaves - impressionist acrylics painting by Tanja Udelhofen Autumn Leaves - impressionist acrylics painting by Tanja Udelhofen

 

Mini Making-Of video
Related posts