Herfstblaadjes

Een schilderij van esdoorn blaadjes om het officiële begin van de herfst te vieren.

Impressionistisch schilderij van Esdoornblaadjes in hun mooie herfstkleuren #impressionisme #herfstkleuren #acrylschilderij #schilderen #tmucw

En hoe kan je als kunstschilder de herfst nou beter vieren dan met een feest van kleuren? Rood, bruin, geel en groen in tientallen verschillende tinten laten de mooie kant van dit seizoen zien en laten je dromen van een mooie wandeling in de nog warme herfstzon.

De achtergrond van dit schilderij is een explosie van kleuren en licht, zonder conkrete vormen om niet af te leiden van de blaadjes, vooral natuurlijk van het blad op de voorgrond.

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is. Afmetingen: 40 x 50 cm (15.8 x 19.7 in).

Related posts

Leave a Comment