Ochtendlucht [pastelkrijt]

Pastelkrijt tekening van een mooie zonsopgang.

Origineel schilderij voor 209,- EUR

De lucht behoort tot een van de meest fascinerende delen van een landschap, vooral bij zonsopgang of zonsondergang. In verloop van deze fases van de dag ondergaat de lucht een geweldige reeks van veranderingen qua kleuren en kan men heel wat mooie kleurcombinaties en kleurcontrasten zien. Wolken en het weer kunnen daaraan nog een aantal fenomenen toevoegen, zodat je waarschijnlijk je hele leven iedere ochtend en avond een foto kan maken zonder twee te produceren, die helemaal hetzelfde zijn.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Morning Sky Morning Sky Morning Sky

 

Ik hou van de kleuren, die in de natuur te vinden zijn, en van contrasten, die door licht ontstaan. Daarom is het voor mij een feest om een dergelijke lucht te schilderen, of zoals in dit geval: te tekenen. Pastelkrijt vind ik ervoor uiterst geschikt, omdat men heel mooie, zachte overgangen van kleur tot kleur kan creeren.

De tekening is dus gemaakt met pastelkrijt op zwaar pastelpapier, dat een duidelijke structuur heeft. Het werk is ingelijst in een houten lijst met een bijpassend passepartout.

Ochtendlucht
2018, pastelkrijt op pastelpapier
Afmetingen (incl. lijst): 40 x 50 cm (ca. 16 x 20 in)
Gewicht (incl. lijst): ca. 1.600 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 209,- EUR.
Morning Sky
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Morning Sky Morning Sky (greeting card) Morning Sky
Related posts