Veld Impressies 8: Kropaar [acrylverf]

Het achte schilderij uit de serie laat het mooie zien aan een heel gewone plant.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Kropaar is een veel voorkomend soort gras en wordt zeker vaak helemaal niet waargenomen. Maar als het licht juist is, en met een mooie achtergrond, wordt ineens duidelijk hoe mooi het eigenlijk is. Dan lijkt het net op zilver, vooral als het al een beetje rommelig is door wind en weer en dieren, en de zon er mooi doorheen kan schijnen.

De achtergrond verloopt van heel donker naar licht, in warme bruine en groene tinten, die een mooie contrast vormen met het koelere zilver en zwart van het gras op de voorgrond.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Veld Impressies 8 - Sfeervol impressionistisch schilderij van Tanja Udelhofen Field Impressions 8 original painting

 

Soms is het wel een goed idee, om even te bliven staan en heel goed te kijken naar iets waar men anders meer of min achteloos langs loopt!

Het is geschilderd met acrylverf op doek, gespannen op een spieramen. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat het schilderij zonder lijst rechtstreeks aan de muur gehangen kan worden.

Veld Impressies 8: Kropaar
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm ( ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Field Impressions 8 by TMU creative works
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Field Impressions 8 by TMU creative works Field Impressions 8 by TMU creative works
Related posts