Veld Impressies 7: Korenbloem [acrylverf]

En weer heb ik korenbloemen geschilderd, deze keer voor mijn „Veld Impressies“ serie.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Het sevende schilderij uit de serie wijkt duidelijk af van de voorafgaande zes schilderijen, want voor de eerste keer is een duidelijke onderschijding tussen de hemel en de grond te zien.

Ik vind het mooi dat de kleuren van de korenbloem, met name het blauw en paars, in de hemel terug komen en zo een mooi kontrast vormen met het groen van het gras en de blaadjes van de bloemen.

Ook komt op die manier de mooie vorm van de knoppen beter naar voren als bij de wazige achtergronden, die ik bij de andere schilderijen gebruikt heb.

Het schilderij lijkt daardoor veel lichter, maar niet minder sfeervol dan de andere schilderijen uit de serie.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
veld Impressies 7 van Tanja Udelhofen Field Impressions 7 original painting

 

Het is geschilderd met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en afgewerkt met vernis. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is. Het schilderij kan rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

Veld Impressies 7: Korenbloem
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Field Impressions 7: Cornflower
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 7 van de serie) Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 7 van de serie)
Related posts