Wachters [acrylverf]

Sfeervol schilderij met mooie kleuren, dat je laat dromen van een wandeling op een zonnige herfstdag.

Origineel schilderij voor 179,- EUR

Herfst is een heel mooi seizoen, natuurlijk niet als het regent en stormt, maar zeker qua kleuren. Alle rood- en geel- en bruintinten van de herfstmaanden behoren tot mijn favoriete kleurenpalet, waar ik dan ook meestal gebruik van maak als ik schilder. In combinatie met blauw- en groentinten kan man schitterende contrasten creeren en zo een spannend verhaal op het doek brengen.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Watchmen Watchmen Watchmen

 

En met zo prachtige kleuren is het niet nodig, om een ingewikkeld tafereel te bedenken met talloze details. De sfeer van een wandeling op een zonnige herfstdag langs het bos, waar je kan genieten van al het mooie van de natuur om je heen, is geweldig genoeg om te schilderen. En als je dan nog en rij bomen tegen komt, die lijken op wachters van het bos erachter, is het beeld perfect!

Het impressionistische kunstwerk is geschilderd met acrylverf op MDF en met vernis afgewerkt. Het is ingelijst in een zwarte houten lijst, zonder glas.

Wachters
2017, acrylverf op MDF, ingelijst
Afmetingen (incl. lijst): 32 x 42 cm (ca. 12.6 x 16.5 in)
Gewicht (incl. lijst): ca. 1.100 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 179,- EUR.
Watchmen Watchmen
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Watchmen Watchmen
Related posts