Herfstbomen

Sfeervol schilderij met mooie kleuren, dat je laat dromen van een wandeling op een zonnige herfstdag.

Impressionistisch schilderij van een Herfstlandschap met bomen in schitterende kleuren. #herfstkleuren #impressionisme #landschapskunst #acrylschilderij #tmucw

Herfst is een heel mooi seizoen, natuurlijk niet als het regent en stormt, maar zeker qua kleuren. Alle rood- en geel- en bruintinten van de herfstmaanden behoren tot mijn favoriete kleurenpalet, waar ik dan ook meestal gebruik van maak als ik schilder. In combinatie met blauw- en groentinten kan man schitterende contrasten creëren en zo een spannend verhaal op het doek brengen.

En met zo prachtige kleuren is het niet nodig, om een ingewikkeld tafereel te bedenken met talloze details. De sfeer van een wandeling op een zonnige herfstdag langs het bos, waar je kan genieten van al het mooie van de natuur om je heen, is geweldig genoeg om te schilderen. En als je dan nog en rij bomen tegen komt, die lijken op wachters van het bos erachter, is het beeld perfect!

Het impressionistische kunstwerk is geschilderd met acrylverf op MDF en met vernis afgewerkt. Het is ingelijst in een zwarte houten lijst, zonder glas. Afmetingen: 32 x 42 cm (ca. 12.6 x 16.5 in) incl. lijst. 

Related posts

Leave a Comment