Veld Impressies 6: Lisdodde [acrylverf]

Het zesde schilderij uit mijn serie „Veld Impressies“ gaat helemaal over de lisdodde.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Deze plant komt vooral voor aan de waterkant, en is daarom natuurlijk in Nederland vaak te zien. Daarom was het eigenlijk onvermijdelijk dat ik er ook een schilderij van maak.

Ik vind de lisdodde ook echt een mooie plant, omdat ik de kleuren zo leuk vind: groen, bruin tinten, geel… Wat dan ook precies de kleuren zijn, die ik in het schilderij gebruikt heb.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Veld Impressies 6 van Tanja Udelhofen Field Impressions 6 original painting

 

Het is gemaakt met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is. Het kan rechtsstreeks aan de muur gehangen worden.

Veld Impressies 6: Lisdodde
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 6 van de serie)
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Field Impressions 6 - impressionist painting by TMU creative works Field Impressions 6 - impressionist painting by TMU creative works
Related posts