Veld Impressies 5: Gewone Margriet [acrylverf]

In het vijfde schilderij uit de serie „Veld Impressies“ staan de gewone margrieten centraal.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Ken je dat nog uit je kindertijd, dat je margrietjes verzamelde om er een bloemenkransje van te maken? Of later als tiener, om er de bloemblaadjes af te plukken en te tellen als antwoord op een vraag zoals “vind hij me aardig”? Het eerste bloemblaadje “ja”, het tweede “nee”, het derde “ja”…

Ik denk, dat we de madeliefjes meestal niet eens zien, omdat ze er gewoon overal zijn waar gras is, niets bijzonders. Maar als je de bloempjes van dichtbij ziet, met een donkere achtergrond, dan zie je pas, hoe mooi ze eigenlijk zijn, met de fijne en stralend witte bloembladjes en het geel in het midden, net een zonnetje.

Als kind heb ik er wel veel van de kransjes gemaakt, dus vond ik het gepast om aan de madeliefjes een schilderij te wijden.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Veld Impressies 5 van Tanja Udelhofen Field Impressions 5 original painting

 

Het kunstwerk is geschilderd met acrylverf op doek (gespannen op een spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is. Het schilderij kan rechtsstreeks aan de muur gehangen worden.

Veld Impressies 5: Gewone Margriet
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 5 van de serie)
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
>Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 5 van de serie) Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 5 van de serie)
Related posts