Veld Impressies 4: Basterdwederik [acrylverf]

Het vierde schilderij uit de „Veld Impressies“ serie benadrukt de kleur “roze”.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Het thema van het vierde schilderij uit de serie is de basterdwederik. Ik vind vorm van de bloemen heel mooi, en ook de intense kleur.

De roze kleur komt terug in de achtergrond en mengt daar met het groen van het gras en de andere planten omheen. Hier en daar zijn een paar gele plekken te zien, waar de zon de planten laat glimmen.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Veld Impressies 4 - Sfeervol impressionistisch schilderij van Tanja Udelhofen Field Impressions 4 original painting

 

Het is geschilderd met acrylverf op doek (op een spieramen) en afgewerkt met vernis. De zijkanten zijn ook geschilderd, zodat er geen lijst nodig is. Het schilderij kan rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

Veld Impressies 4: Basterdwederik
2017, acrylverf op doek (spieramen)
24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 4 van de serie)
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 4 van de serie) Veld Impressies impressionistisch schilderij van TMU creative works (deel 4 van de serie)
Related posts