Vergeten Omheining [acrylverf]

Een landschap in warme herfstkleuren met mooie contrasten.

Origineel schilderij voor 179,- EUR

Soms kom je tijdens een wandeling door de velden een omheining tegen, die niet helemaal afgemaakt is. Dan staan wel palen in de grond, maar er zijn geen strengen, koorden of dwarsbalken. En als je goed kijkt kan je zien, dat de palen niet kort geleden in de grond gegaan zijn, maar al jaren geleden, want ze staan gedeeltelijk scheef en zijn verweerd. Misschien stoppen de palen ook gewoon midden op de wei, zodat er niet eens een afgesloten stukje zou kunnen ontstaan. Heb je zoiets wel eens gezien?

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Forgotten Fence Forgotten Fence Forgotten Fence

 

Ik vraag me dan altijd af, wat er gebeurd is. Misschien is het land verkocht voordat de omheining klaar was. Misschien moest de boerderij ermee stoppen en was er toen geen reden meer voor een afgesloten stukje wei. Misschien kwamen er andere gebeurtenissen ertussen of het stukje land was zo ver weg van de rest, dat het gewoon vergeten werd. En zouden er paarden gebruik van maken of koeien of misschien schapen? In elk geval staat er een verhaaltje achter en dat maakt het stukje landschap bijzonder interessant.

Het kunstwerk is geschilderd met acrylverf op MDF (afgewerkt met vernis) en ingelijst in een zwarte houten lijst (zonder glas).

Vergeten Omheining
2017, acrylverf op mdf, lijst
Afmetingen (incl. lijst): 32 x 42 cm (ca. 12.5 x 16.5 in)
Gewicht (incl. lijst): ca. 1.100 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 179,- EUR.
Forgotten Fence
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden. In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als fotoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Forgotten Fence (card) Forgotten Fence (art print)
Related posts