Fuchsia [acrylverf]

Kleurrijk schilderij van fuchsia’s.

Origineel schilderij voor 199,- EUR

Fuchsia’s zijn heel bijzonder door hun vorm. Omdat ze naar beneden hangen lijken ze op lampionnen, en omdat de stijl en de meeldraden langer zijn dan de bloembladen, laten ze me denken aan een lamp met een touwtje, waar je aan trekt, om het licht aan te zetten.

Wie mijn schilderijen kent weet, dat ik graag de kleuren iets verander, bijvoorbeeld koeler of lichter, dan ze eigenlijk zijn. Meestal doe ik dit voor meer contrast of omdat ik de koele ochtendlucht of juist de warmte van de zonsondergang duidelijk wil maken.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Fuchsia Fuchsia Fuchsia

 

In het geval van dit schilderij van fuchsia’s heb ik de kleuren verschoven naar een iets koeler bereik, dus roze met een hint blauw, en groen-blauw op de achtergrond in plaats van alleen groen. Ik stel me voor dat de zon nog net niet helemaal te zien is, en de lucht is nog koel. Het is wel al licht hier en daar, maar de nacht schuilt nog tussen de planten.

Het kunstwerk is met acrylverf op doek geschilderd (inclusieve de zijkanten, spieramen) en wordt door een laag vernis beschermt. Een lijst is niet nodig, het schilderij kan rechtstreeks aan de muur gehangen worden.

Fuchsia
2018, acrylverf op doek (spieramen)
Afmetingen: 50 x 70 cm (ca. 20 x 28 in)
Gewicht: ca. 800 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 199,-EUR.
Fuchsia
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Fuchsia Fuchsia
Related posts