Kersenbloesems [aquarelverf]

Luchtig Aquarelschilderij van kersenbloesems.

Origineel schilderij voor 99,- EUR

Ik vind dat het een lange winter was deze keer, met vele echt koude dagen en vaak met van die ijzige wind. Daarom kan ik de lente niet verwachten! Iets warmer is het al met zon af en toe en langzamerhand beginnen de planten weer te groeien, en ook de eerste bloesems zijn al te zien.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Cherry Blossoms Cherry Blossoms Cherry Blossoms

 

De bloemen van kersenbomen zijn heel verschillend, afhankelijk van de soort. Sommige hebben maar 5 bloembladen, andere veel meer. Maar meestal hebben ze wel een gemeenschappelijk kenmerk, met name de kleur. Die kan variëren van heel licht roze (bijna wit) tot donkerrood.

In dit aquarelschilderij heb ik vooral de kleur roze benadrukt, en een mooie contrast gecreëerd met het groen van de bladen en andere planten eromheen en het koele blauw-grijs van de tak.

Het schilderij is gemaakt met aquarelverf op grof 300 g aquarelpapier en ingelijst in een houten lijst (groen) met glas.

Kersenbloesem
2018, aquarelverf op papier
Afmetingen (incl. lijst): ca. 26 x 32 cm (10.2 x 12.6 in)
Gewicht (incl. lijst): ca. 600 g

 

Origineel schilderij in mijn Etsy shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn Etsy shop voor 99,- EUR.
Cherry Blossom (framed) Cherry Blossoms
Foto: TMU creative works

 

Als print kopen

Het kunstwerk gedrukt op diverse producten (kaartjes, smartphone hoesjes, kussens enz.) kun je in mijn RedBubble shop vinden.
In mijn Werk aan de Muur shop is het werk beschikbaar als photoprint, print op hout of aluminium enz. in fine art kwaliteit.
Cherry Blossoms Cherry Blossoms
Related posts