Blauwe Bloemen: Wilde Ridderspoor [acrylverf]

Nog een schilderij voor mijn serie “Blauwe Bloemen”.

Origineel schilderij voor 159,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 27,- EUR

De kleuren van de wilde ridderspoor gaan meestal van licht turkoois over diep blauw naar blauw-paars, en ik heb geprobeerd alle tinten in de achtergrond te verwerken, terwijl de bloem zelf gewoon blauw is, want zo ken ik hem van vroeger. Maar er zijn ook zeldzame soorten in wit en geel. De naam heeft de plant trouwens van de spoor die op het bovendste bloemblaad groeit.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Blue Flowers: Consolida Blue Flowers: Consolida Blue Flowers: Consolida

 

Het kunstwerk is met acrylverf op doek geschilderd (spieramen) en met vernis afgewerkt. De zijkanten zijn ook geschilderd zodat er geen lijst nodig is.

Blauwe Bloemen: Wilde Ridderspoor
2018, acrylverf op doek (spieramen)
Afmetingen: 30 x 40 cm (ca. 12 x 16 in)
Gewicht: 300 g

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 159,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Blue Flowers: Consolida Blue Flowers: Consolida
Foto’s: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Blue Flowers: Consolida Blue Flowers: Consolida Blue Flowers: Consolida (card)
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 27,- EUR.
Blue Flowers: Consolida
Foto: Werk aan de Muur
Related posts