Blauwe Bloemen: Linum [acrylverf]

Nog een schilderij voor mijn serie van “Blauwe Bloemen”.

Origineel schilderij voor 139,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 13,- EUR

Voor dit schilderij heb ik linum gekozen, een geneeskrachtige plant, die heel mooie bloemen heeft. Linum is meestaal niet helemaal zo blauw als ik hem geschilderd heb, maar een beetje meer paars. Zoals vaak het geval hangt het af van het licht hoe de kleur van een plant eruit ziet.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Blue Flowers: Linum Blue Flowers: Linum Blue Flowers: Linum

 

Om de bloemen te benadrukken heb ik de achtergrond in gedempte tinten van blauw en groen geschilderd. In het totaal is het schilderij licht en in harmonische kleuren maar met een aantal sterke contrasten, met name van licht en schaduw en door de intensiteit van de kleuren.

Het kunstwerk is met acrylverf geschilderd op doek (spieramen) en met vernis afgewerkt. Er is geen lijst nodig omdat de zijkanten ook geschilderd zijn.

Blauwe Bloemen: Linum
2018, acrylverf op doek
Afmetingen: 24 x 30 cm (ca. 10 x 12 in)
Gewicht: 150 g

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 139,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Blue Flowers: Linum
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Blue Flowers: Linum Blue Flowers: Linum Blue Flowers: Linum (card)
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 13,- EUR.
Blue Flowers: Linum
Foto: Werk aan de Muur

 

Making-Of video
Related posts