Jaarplanner 2018 [gratis download]

Jaarplanner voor print op A3 of A4 als gratis PDF download.

Bijna weer kerst en het jaar is zo alweer voorbij! Daarom heb ik pas geleden de tijd genomen, om voor onze koelkastdeur een nieuwe kalender te maken. Toen ik bezig was dacht ik, dat het misschien ook leuk zou zijn om een PDF versie te maken en hier als download aan te bieden. Natuurlijk is het wel ook een manier om een paar van mijn schilderijen in scene te zetten…

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.

 

Toen ik klaar was met de versie voor A3 dacht ik, dat misschien niet vele mensen een printer voor A3 papier thuis hebben. Daarom heb ik dus een tweede versie gemaakt voor A4. Maar omdat een heel jaar op A4 toch erg klein wordt, heb ik het verdeeld op twee pagina’s, die dus op de voor- en de achterkant van een A4’tje geprint kunnen worden.

En dit zijn de schilderijen, die ik voor de kalenders gebruikt heb:

Trouwens, via RedBubble kun je ook een echte maand kalender met een deel van mijn schilderijen uit de serie “Veld Impressies” kopen:

Gratis Download

Een klik op het plaatje opent het PDF in een nieuw tabblad van waar je het kan opslaan op je harde schijf.


Related posts