Winterlandschap 2 [acrylverf]

Een rustige en sfeervolle landschap in de winter.

Origineel schilderij voor 169,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 11,- EUR

Als je in de winter gaat wandelen, op een bewolkte dag als het net gesneeuwd heeft, ziet alles vaak helemaal grijs uit. Hier en daar is misschien een beetje groen in het grijs of bruin, maar toch zijn de dominerende kleuren wit, zwart en variaties van grijs.

Vaak denkt men dat een dergelijk monochroom plaatje saai is, maar eigenlijk is het dat helemaal niet. Als men heel goed kijkt, kan men grote verschillen in het grijs zien en wordt ineens gewaar hoe vreedzaam en rustig het is.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Winter Landscape 2 Winterlandscape 2

En precies dit rustige en vreedzame gevoel heb ik met het schilderij op papier gebracht. De onaangetaste sneeuw, die hier en daar fel glimt, de bomen in de verte, amper te zien tegen de grijze lucht, de weinige grassprieten, die nog even volhouden voordat ze beugen voor de koude kracht van de winter – een rustgevend beeld, monochroom maar niet saai.

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op special acryl papier en in ingelijst in een zwart houten lijst met glas.

Winterlandschap 2
2017, acrylverf op papier, ingelijst
Afmetingen (incl. lijst): 32 x 42 cm
Gewicht (incl. Lijst): ca. 1.000 g

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 169,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Winter Landscape 2
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Winter Landscape 2 Winter Landscape 2 (card)
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 11,- EUR.
Winter Landscape 2
Foto: Werk aan de Muur
Related posts