Beukennootje [acrylverf]

Een klein nootje speelt de hoofdrol in dit herfstachtige schilderij.

Origineel schilderij voor 149,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 12,- EUR

Een beukennootje, met het napje al een beetje geopend en de twee nootjes zichtbaar, op een laagje bladeren. Het onderste gedeelte van het napje deed me een beetje denken aan de boeg van een schip. Daarom heb ik de kanten van de bladeren overdreven gebogen gevormd geschilderd, want daardoor lijken ze op water golven.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Beechnut Beechnut (card)

De bladeren van de beuk verkleuren van groen over geel naar roodbruin en dan donkerbruin. Daarom is de overheersende kleur in dit schilderij de gele oker met hier en daar een beetje bruin in verschillende tinten.

Het schilderij is gemaakt met acrylverf op MDF plaat en met vernis afgewerkt. Het is ingelijst in een zwarte houten lijst (zonder glas).

Beukennootje
2017, acrylverf op MDF
26 x 32 x 2 cm (ca. 10.2 x 12.5 x 0.8 in) incl. lijst

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 149,- EUR, inclusief verzending (voor Nederland, België en Duitsland, extra kosten voor andere landen).
Beechnut
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Beechnut Beechnut (card)
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 12,- EUR.
Beechnut
Foto: Werk aan de Muur

Mini Making-Of video:
Related posts