Vlinderbloem [acrylverf]

Sfeervol schilderij van welriekende lathyrus, een vlinderbloem.

Origineel schilderij voor 159,- EUR | Kaartjes & meer vanaf 1,88 EUR | Art prints vanaf 11,- EUR

De planten uit de familie van de vlinderbloemen heten zo, omdat de bloem op een vlinder lijkt met twee ovale blaadjes. Bij de welriekende lathyrus is dit niet zo duidelijk, maar daarvoor is de kleur van de plant heel mooi, met blauw en paars en een beetje roze.

Pin Me!

Als je van Pinterest gebruik maakt, zou ik het heel fijn vinden als je een van de plaatjes hieronder pint. Ze zijn allemaal speciaal voor Pinterest gemaakt.
Sweet Pea Sweet Pea

Oorspronkelijk was het schilderij een donatie voor een kunstveiling voor een goed doel, maar helaas werd er niet op geboden. Het is geschilderd met acrylverf op doek, met een afwerking van vernis. De zijkanten zijn mede geschilderd zodat er geen lijst nodig is.

Vlinderbloem
2017, acrylverf op doek (spieramen)
30 x 40 cm (ca. 12 x 16 in)

 

Origineel schilderij in mijn DaWanda shop

Koop origineel schilderij

Het originele schilderij is te koop in mijn DaWanda shop voor 159,- EUR.
Sweat Pea
Foto: TMU creative works

 

Kaartjes, smartphone hoesjes en meer in mijn RedBubble shop.

Kaartjes, posters, kussens & meer

In mijn RedBubble shop kan je een print van het schilderij op verschillende items kopen, zoals kaartjes, kussens, smartphone hoesjes en tasjes. De prijzen hangen af van het product en beginnen met 1,88 EUR.
Sweat Pea Sweat Pea (card)
Foto’s: RedBubble

 

Prints in fine art kwaliteit in mijn Werk aan de Muur shop.

Art print

In mijn Werk aan de Muur shop kan je een kunstdruk van het schilderij op doek, aluminium, Xposer, ingelijst of als wandbehang in fine art kwaliteit kopen. Prijzen hangen af van het product en beginnen met 11,- EUR.
Sweat Pea
Foto: Werk aan de Muur

Mini Making-Of Video
Related posts